Kancera-uppdatering samt visar årets avkastning från min modell

Jag skrev om Kancera förra torsdagen i följande inlägg och igår så stängde aktien nedanför MA20 vilket är en negativ signal.

Jag spekulerade i det här utseendet på aktien förra veckan
Ser ut såhär nu så den har börjat tappa styrka

Ifall man tar en position dagen efter alltså idag så har vi följande resultat. Vi kan se att vi fortfarande inte har någon edge på vår sida utan statistiken talar för att vi har mer på nedsidan att hämta.

Jag vill vara så transparent som möjligt så därför tänkte jag dela med mig av min avkastning nedan.

Vi kan se ovan att jag har en avkastning det här året på 6,16 % kontra börsen som har en avkastning på -0,79 % (här räknas utdelningen med för en rättvisare bild). Då jag började handla med modellen i december förra året så har jag inte så mycket data att gå på men i nuläget ser det lovande ut då jag inte föll lika snabbt ned som börsen samt så hade jag inte en lika snabb uppgång då mina modeller var lite avvaktande för att gå in på marknaden, dock så hann jag in i bra tid för att vara med på uppgången då min modell sa det, hade jag enbart litat på känslorna hade jag INTE vågat gå in för just då snackade alla om att vi inte hade sett botten och att vi skulle ned mycket mer. Så det här är ett bevis på att det hjälper att ha en modell för då kan man koppla bort känslorna och enbart handla på data.

När det kommer till antalet stängda affärer det här året så har jag haft sex stycka affärer varav fyra av dessa har varit positiva. Alltså har jag en edge på ca 67 % vilket är nära målet från mina analyser som säger att jag alltid skall ha minst 70 % edge. En position skall stängas imorgon som troligtvis kommer sluta på den positiva sidan då jag har en bra avkastning på den så då har jag sju affärer varav fem positiva vilket blir en edge på 71 % som är över målet på 70 % vinstaffärer.

Jag håller på att jobba på lite spännande idéer så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

En tanke på “Kancera-uppdatering samt visar årets avkastning från min modell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: