Hypat (kopplingar till covid-19) läkemedelsbolag

Det ser ut som om Kancera skall göra en ny 200-dagars högsta idag.

Vi kan se ovan att vi har något som liknar en parabolisk uppgång (dock lite snäv) och det brukar resultera i att aktien testar av mitten i uppgångsfasen för att sedan fortsätta upp eller ned. Oftast brukar sådana här aktier vara populära i grupper där personer som själva äger aktierna inte brukar se objektivt utan enbart hypar upp priset, men tillslut så visas det tydligt vilka som sitter kvar med svarte Petter.

Vi kan se ovan att vi inte har någon edge i aktien, dock så vill jag göra er uppmärksamma på de höga avkastningarna, det brukar vara så i små aktier som är volatila. Volatiliteten i aktien är enligt Avanza 126,20 % vilket kan jämföras med Fingerprints som är 46,52 % (som jag anser är en bra måttstock då den aktien var väldigt volatil för några år sedan).

En tanke på “Hypat (kopplingar till covid-19) läkemedelsbolag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: