Evolution Gaming

Jag skrev den 25:e juni att vi hade en teknisk köpsignal i Evolution. Idag ser vi ut att återigen stänga ovanför en ny 200dagars-högsta vilket leder till en uppdatering av förra analysen.

https://statisticalfinanceblog.wordpress.com/2020/06/25/teknisk-kopsignal-samt-bud/

Förra analysen
Dagens aktiekurs

Vi kan se ovan att Evolution fortsatte upp efter förra analysen dock så fick vi en negativ avkastning på kort sikt då avkastningen på 5 handelsdagar var negativ.

Vi kan se ovan att vi har mer data att göra backtestingen på vilket alltid är bra (i det här fallet har det dock inte hunnit gå två veckor sedan analysen så därför är det bara siffrorna på en vecka som har ändrats allt annat lika). Vi har kunnat göra 44 affärer nu istället för 43 dock så var den senaste negativ i avkastningen. Vi kan se ovan att nu när vi har med en negativ avkastning också så har edgen minskat på kort sikt från 62,79 % till 61,36 % (vecka). Vi har dock samma edge på två månader för fortsatt uppgång. Det här är charmen med statistik att vi får hela tiden ny data att göra våra analyser på vilket leder till att antingen så blir edgen sämre eller bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: