En antiinflammatorisk aktie ser ut att ge köpsignal

Då inte börsen ännu har stängt så kan vi inte vara helt säkra men ser ut som om MA50 kommer stänger ovanför MA200 i Probi.

Vi kan se ovan att vi har en triangelformation framför oss i aktien vilket brukar tala för en kraftig rörelse antingen upp eller ned.

Triangle Price Action Pattern Explained - Video Tutorial

Vi kan se ovan att när vi har en ökande triangel så brukar rörelsen blir kraftig uppåt.

Lite info angående bolaget (källa Avanza).

”Probi är ett bioteknikbolag. Bolaget är särskilt inriktade mot forskning och utveckling av probiotika, en god bakterie som återfinns i människans tarmsystem. Forskningsområdena inom bolaget innefattar mag och tarm, immunförsvar, metabola syndrom samt stress och återhämtning. Bland bolagets kunder återfinns större företagskunder inom livsmedelsindustrin. Bolaget grundades under 1991 och har sitt huvudkontor i Lund.”

Egna tankar angående bolaget:

Jag har precis läst en bok angående antiinflammatorisk kost vilket tar upp den vetenskapliga bevisen för att bakterier som finns i bland annat Probis produkter (Lactobacillus) är bra för hälsan. Boken heter ”Hälsorevolutionen : vägen till en antiinflammatorisk livsstil : helheten, maten, forskningen, träningen, skönheten, insikten av Maria Borelius” som jag varmt rekommenderar att ni läser. Det är en av charmen med aktier att man hela tiden får lära sig massa nya spännande saker om olika områden som man annars inte hade vetat något om.

Vi kan se att vi befinner oss precis på gränsen för att ha en edge på vår sida men i det här fallet så hamnar aktien på rätt sida av siffrorna.

En tanke på “En antiinflammatorisk aktie ser ut att ge köpsignal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: