Ett dödsryck från en gammal bubbla?

Igår så korsade MA50 MA200 i Fingerprint som befinner sig i en konsolideringsfas vilket kan ses på bilden nedan.

Lite info angående Fingerprint även ifall jag tror att de flesta av oss börsintresserade har koll på bolaget (källa Avanza).

”Fingerprint Cards är ett teknikbolag. Bolaget är idag specialiserade inom utveckling av teknologiska system som vidare används i avläsning av fingeravtryck. Bolagets produkter används som tillbehör i hemelektroniska produkter som mobiler, datorer, läsplattor och kort. Bolaget grundades 1997 och innehar idag verksamhet på global nivå. Huvudkontoret ligger i Göteborg.”

Jag ägde själv Fingerprint i början av min investeringsresa dock hade jag enbart bolaget för att jag hörde att någon annan sa att det här bolaget är bra. Det fanns ju en ruggig hype kring bolaget och i dagsläget går ett sådant investeringsbeslut helt åt motsatt riktning när det gäller min investeringsfilosofi. Jag skulle ALDRIG köpa ett bolag utan att ha gjort en grundlig analys, på ett mekaniskt sätt för att inte blanda in känslorna.

Vi kan se ovan att Fingerprint snubblar precis på mina 70 % som är min satta gräns för att jag skall anse att man har en edge, jag bryr mig inte om ifall det är nära samt en ruskigt bra avkastning 114 % då jag alltid följer samma mekaniska beslutsmekanism för att inte blanda in subjektiva tankar eller känslor.

Trevlig midsommar på er!

En tanke på “Ett dödsryck från en gammal bubbla?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: