Dometic Group MA20 korsar MA50

Även i Dometic så har MA20 korsat MA50, så har självklart även gjort backtesting här för att se hur stor sannolikheten är för positiv avkastning.

Stark uppgång i Dometic

Lite fakta angående Dometic (Källa Avanza).

”Dometic Group är ett tillverkningsbolag. Bolaget är specialiserade inom utveckling och tillverkning av luftkonditioneringssystem, spisar, varmvattenberedare, ugnar och portabla kylboxar. Produkterna används huvudsakligen inom fordonindustrin och inom bilar, båtar och tyngre fordon. Utöver huvudverksamheten erbjuds ett brett utbud av eftermarknadsservice. Huvudkontoret ligger i Solna.”

Egna tankar:

Tänker liknande förra inlägget att allt fler kanske semestrar hemma i Sverige, vilket kan leda till att Dometic får sälja mer av sina kylar/kylboxar som är avsedda för husvagnar och camping.

Tyvärr finns endast historisk data från 2016 så inte så många datapunkter att dra slutsatser ifrån, vilket är tydligt ifall man håller positionen 1 år. Dock ser det bättre ut ifall man håller positionen 21 handelsdagar då man historiskt har 89 % vinstaffärer med cirka 6 % avkastning.

En tanke på “Dometic Group MA20 korsar MA50

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: