Thule Group MA20 korsar MA50

Har gjort backtesting på Thule Group då MA20 korsar MA50 nedifrån.

Lite fakta angående Thule (Källa Avanza).

”Thule Grup är verksamma inom detaljhandeln. Bolaget bedriver tillverkning och försäljning utav produkter för sport- och fritidsbranschen. Produktportföljen är bred och inkluderar huvudsakligen cykelutrustning, vatten- och vintersportutrustning samt väskor och fodral. Verksamhet innehas global nivå med produkter som säljs under varumärkena Thule och Case Logic. Bolaget grundades 1942 och har sitt huvudkontor i Malmö.”

Egna tankar:

Tänker att Thule borde gynnas av Covid-19 då allt fler kommer semestra här hemma i Sverige, vilket borde ge ett uppsving för deras takboxar till bilar, väskor samt träningsprylar.

Här nedan ser vi backtesting på Thule för att veta ifall vi har en edge eller ej. Det som ser mest intressant ut är 3 månader (63 handelsdagar) då vi har 90 % vinstaffärer samt en årsavkastning på börsen som medelavkastning. Att hålla positionen i 1 år ser ännu mer lockande ut dock är det enbart fyra observationer som datan bygger på så det är alldeles för lite data för att ta ett beslut på.

Andelen vinstaffärer samt medelavkastning

2 reaktioner till “Thule Group MA20 korsar MA50

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: