Indutrade MA20 korsar MA50

Har gjort backtesting på Indutrade då MA20 korsar MA50 nedifrån.

Lite fakta angående Indutrade (Källa Avanza).

”Indutrade är en återförsäljare av industriella komponenter, system och tillhörande tjänster. Bolagets produkter används vanligtvis i diverse produktionsprocesser bland större industriella aktörer. Verksamhet innehas på global nivå via flertalet etablerade dotterbolag, med störst närvaro inom den europeiska marknaden. En viktig faktor i affärsidén är att växa genom förvärv. Indutrade grundades ursprungligen 1978 och har sitt huvudkontor i Kista.”

Det finns en statistisk edge när det kommer till Indutrade. Ifall man håller positionen i 126 handelsdagar (6 månader) så har man historiskt 74 % vinstaffärer med en snittavkastning på 10 % dock ifall man håller positionen 253 handelsdagar (1 år) så har man lite mindre vinstaffärer 67 % dock hela 18 % i snittavkastning. Så här får man göra en avvägning när det kommer till ifall man vill ha högre avkastning eller större sannolikhet att lyckas med affären.

Här ser man 0,666 vilket betyder 67 % vinstaffärer följt av snittavkastningen under.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: