Edge i bioteknikbolaget?

Igår så korsade MA5 MA10 i bioteknikbolaget Pfizer.

Som vi ser så befinner sig aktien i en nedåtgående trendkanal och har gjort så sedan början av 2019. En annan sak som inte ser så positivt ut är att aktien handlas nedanför MA200 (inte bra ifall aktier handlas långt ovanför MA200, men inte heller bra om aktierna handlas nedanför då MA200 oftast är ett starkt motstånd som aktierna skall lyckas forcera). Vi vill dock aldrig döma ut en aktie innan vi gjort vår backtesting för ibland kan även en aktie som ser riktigt stark ut inte alls svara bra på själva backtestingen samtidigt som en annan som ser svag ut kan leverera bra siffror när man gör backtesting.

Vad har det inneburit historiskt att köpa aktien när MA5 korsar MA10 från nedansidan? Jo det kan vi se nedan:

Vi kan se att vi ha kunnat ta många sådana affärer historiskt och statistiken ljuger inte när det kommer till slutsatsen att vi ej har någon edge i aktien.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: