Edge i Avanza?

Förra veckan på fredagen så korsade MA5 MA10 i Avanza, jag gjorde backtesting i juli på Avanza fast då kollade jag på vad som hänt historiskt när aktien noterat en ny 200-dagars högsta.

Tidigare analys

Vid min förra analys så stod aktien i 176 kr och jag kom fram till att vi inte hade någon edge. I nuläget står aktien i 169,3 kr så har vi en edge den här gången?

Senaste analysen

Vi kan se att aktien ser ut att avslutat en fjärde våg enligt Elliots vågteori och det skulle betyda att vi har startat den femte samt avslutande vågen. Vi kan kolla vad som händer när MA5 korsar MA10 som skedde i fredags. Den här veckan tänkte jag kolla enbart på aktier där MA5 korsar MA10 då det borde fånga upp korta tidsperioder som man måste hålla affärerna samt så har jag bara gjort backtesting två gånger tidigare på dessa medelvärden och båda har varit negativa, så tänkte undersöka ifall det är en signal som det är svårt att få en positiv avkastning på.

Vi kan se ovan att vi inte har någon edge den här gången heller, vi kan jämföra det med backtestingen från förra analysen.

Vi kan se att 200-dagars högsta i Avanza är en signal med högre edge gentemot MA5 korsar MA10, dock inte tillräckligt hög den heller (minst 70%).

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: