Edge i Fingerprint?

Den 27:e augusti korsade MA50 MA200 från ovansidan (vilket är negativt) men MA50 är nära MA200 i dagsläget så därför kan vi kolla vad som brukar hända när just MA50 korsar MA200 från nedansidan.

Vi kan se att aktien befinner sig inom ett stort konsolideringsintervall så blir spännande att se ifall vi bryter upp från intervallet.

Jag skrev om Fingerprint förra månaden och vi kan se att aktien inte rört sig mycket utan befinner sig fortfarande i det övre planet inom intervallet.

Sist jag kollade på ifall vi har en edge när MA50 korsar MA200 så fick jag följande resultat:

Analys 1

Nu har vi hunnit med ytterligare en affär från 17:e juni vilket utvecklades negativt så det skall vi räkna med i den nya backtestingen och får följande tabell:

Vi kan se att edgen har blivit ganska mycket försämrad för de fyra första tidsperioderna och finns fortfarande ingen edge.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: