Backtesting på medicinteknikbolag inriktat på mjukvarulösningar för cancervården

Igår så korsade MA50 MA200 i RaySearch.

Aktien befinner sig i en nedåtgående trendkanal (i mitten av denna), det som talar för en uppgång i aktien är att vi dels har ett gap som troligtvis vill fyllas samtidigt som MA50 korsar MA200.

Vi kan se att vi har en edge på längre sikt dock få affärer samt så var det problem med att få fram data att göra analysen på (finns data från 2000 men den är oanvändbar då många dagskurser har en nolla i protokollet så därför har jag tagit data från 2008).

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

2 reaktioner till “Backtesting på medicinteknikbolag inriktat på mjukvarulösningar för cancervården

  1. Hej.Följer dina analyser med intresse. Missade tyvärr ungefär 50k på att inte våga lita på dem förra veckan. Sitter ganska tungt för tillfället i Embracer. Inköp för mig på 157kr. Har du några tankar där? Mvh Robert

    Gilla

    1. Hej! Embracer gjorde en ny 200dagars-högsta igår så kan passa på att göra backtesting så har du lite data att grunda ditt beslut på. Mvh

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: