Teknikbolag med dålig edge vilket hör till ovanligheten

MA50 korsade MA200 i Addnode igår. Efter att gjort backtestingen så slår mig tanken att vi kanske befinner oss i den övre delen i en fallande rektangel och skall ned.

Lite info angående bolaget (källa Avanza)

”Addnode Group förvärvar och utvecklar IT-bolag. Inom koncernen finns ett stort affärsfokus mot leverans av 3D-modellering, projektering, analys av produktutveckling, samt dokument- och ärendehantering. Utöver levererar bolaget programvaror och tjänster inom design, konstruktion och produktdata. Den huvudsakliga marknaden återfinns inom Norden och Europa. Huvudkontoret ligger i Stockholm.”

Vi kan se i backtestingen ovan att på hela fem olika tidsperspektiv så kan vi förvänta oss en negativ avkastning, kan nog sticka ut hakan och säga att Addnode svarar riktigt dåligt på den här klassiska köpsignalen (MA50 korsar MA200).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: