Hur jag gör min backtesting samt var jag får siffrorna ifrån

Jag har fått många frågor angående hur jag gör min backtesting samt en del frågor angående var jag hittar siffrorna.

Angående hur jag gör min backtesting så laddar jag ned datan för att sedan göra analysen i Excel. Det är svårt att säga exakt hur jag gör då det är många formler men jag har en plan att antingen släppa en bok eller kurs så ni får veta hur jag gör, förstår tanken bakom formlerna samt kan replikera mina resultat. Ni får gärna lämna kommenterar nedan på vilka övriga ämnen som eventuellt ni skulle vilja ha med i boken. Kan tänka mig att psykologin på marknaden hade intresserat många.

Angående var jag får min data ifrån så hämtar jag all data från Yahoo Finance.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: