Utsikterna för börsen

OMX30 stängde nedanför MA50 igår vilket är en svaghet. Det som kan stå emot en nedgång är att vi befinner oss vid ett område med mycket stöd. Dock så befinner vi oss nedanför MA200 vilket betyder i en negativ marknadsfas. Har gjort lite backtesting för att se vad vi kan förvänta oss av börsen.

Ovan kan vi se att även om vi stänger nedanför MA50 och köper något som speglar OMX30 dagen efter på öppning samt behåller positionen i 126 handelsdagar så är det större sannolikhet att man får en vinstaffär kontra förlustaffär. Dock är det inte någon vidare avkastning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: