Översålt bioteknikbolag

Idag har jag gjort en statistisk analys på bolaget Bio-Works då aktien kan anses översåld ifall vi kollar på RSI-7 (som mäter styrkan i aktien på kortare sikt). Jag gjorde senast en analys på bolaget i december förra året då jag fick in den som ett önskemål. Då såg aktien ut som nedan:

Jag skrev då följande:

”Avståndet till MA200 är dock fortfarande ganska stort så skulle inte bli förvånad ifall vi skall fortsätta nedåt (i första hand till MA50)” och delade även med mig av följande tabell till mina prenumeranter.

Signalen som jag gjorde backtesting på uppvisade sig den 29:e december och aktien har avkastat -24% sedan dess, så ett bevis på hur viktigt det är att veta om dessa sannolikheter då man inte vill investera i ett bolag som inte har en edge. Vi kan även se nedan att aktien studsade upp vid MA50 för att sedan återigen ta fart nedåt och det hade varit lätt att luras in där ifall man inte hade haft statistik att falla tillbaka på.

Mina prenumeranter kan tydligt se i tabellerna ifall det finns en edge eller ej då den tidsperioden som har en edge färgkodas med en gul rad i stället för att allt blir rött som ovan.

Så in och prenumerera om även ni vill få tillgång till dessa tabeller och öka sannolikheten för att undvika sådana nedgångar som den ovan.

Prenumerera för att få åtkomst till dagens inlägg

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: