Osmakligt beteende

Jag brukar hålla mig borta från politik då jag inte får ut mycket av det men måste kommentera följande bilder.

Här uppmanar alltså Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU) ungdomar (är ju trots allt ett ungdomsförbund) att köpa GameStop (är underförstått). En annan sak jag reagerar på är följande mening ”Det är gambling för rika som drabbar alla andra”. Jag vill dock påstå att det som har skett i GameStop samt som även SSU uppmanar till är gambling om något. Tråkigt att politiska ideologier skall utnyttja lyckosökare (som det oftast rör sig om i sådana här rörelser i aktier) för att vinna politiska poäng. Tycker även det är riktigt smaklöst av SSU att skriva ”ge ett finger till Wall Street”, är det verkligen sådant vi vill uppmana våra ungdomar till? Känns riktigt omoget. Sist men inte minst är det en man vid namn Keith Patrick Gill som sägs ligga bakom allt, han driver även en Youtube-kanal och ifall man kollar in den så ser man videos som sträcker sig 6 månader bakåt i tiden som just handlar om GameStop.

Det som är lite ironisk med det hela är att han jobbar som finansiell rådgivare enligt Reuters (så är ingen småsparare utan en professionell aktör som tjänat pengar på dessa enbart). Vill även påpeka att jag inte bryr mig om ifall personer köper GameStop om dessa har gjort en grundlig analys innan som backar upp positionen, men att handla på känslor är helt galet.

Men nog om det tråkiga och dags för dagens backtesting!


Kan avslöja att aktien jag gjorde backtesting på igår var Stillfront, kom ihåg att backtestingen beräknas på signalen som skedde i fredags och att position tas nästkommande handelsdag (alltså senast idag). Så det är ingen idé att tro att backtestingen är aktuell fortfarande (ifall ni vill ta position) då signalen och nästkommande handelsdag redan har passerat, så för att kunna läsa analyserna innan nästkommande handelsdag (för att hinna ta position om ni vill) så måste ni prenumerera.

När jag skrev om Stillfront igår så såg aktien ut som följande:

För att idag se ut som följande:

Så från cirka 89 kr till 94 kr (cirka 6 % avkastning). Så än så länge föll backtestingen ut bra dock så är inte antalet handelsdagar uppnådda ännu så det är enbart en nulägesbild.

Idag har jag gjort backtesting på Heliospectra då MA20 korsade MA50 idag.

Sist men inte minst vill jag visa vad mina prenumeranter tycker om tjänsten med hjälp av bilderna nedan.

Logga in för att se dagens backtesting

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg).

Vad är en edge? (Gratis-analys 1/2)

Varför använda backtesting? (Gratis-analys 2/2)

Min portfölj

Ifall ni inte känner er redo för att prenumerera så kan ni alltid fylla i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (ger dock enbart ut två i månaden så ni missar 26 styck analyser).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: