MA20 korsar MA50 i IT-företaget DistIT

MA20 har korsat MA50 samtidigt som dessa nu agerar som stöd för aktien. Det går att se på bilden ovan att det är en ganska bra bit kvar till MA200 som potentiellt skulle kunna ses som ett stort motstånd.

Lite fakta angående DistIT (Källa Avanza).

”DistIT är en leverantör och distributör av IT-produkter. Företagets affärsidé är att med korta leveranstider och konkurrenskraftiga priser erbjuda ett attraktivt sortiment av IT-produkter till IT-marknaden i Norden. I företagets produktsortiment ingår kablage, nätverksprodukter, multimediaprodukter, produkter för lagring, tillbehör för mobila enheter, datorkomponenter, möss och tangentbord. Huvudkontoret ligger i Älvsjö.”

Egna reflektioner:

Aktien bör gynnas av dessa tider då allt fler vill (är tvingade) att jobba hemifrån. Samt så vet jag själv föreläsare som beställt hem saker som skall användas över exempelvis Zoom men som det är långa leveranstider på, så där har företaget en edge när det kommer till korta leveranstider.

Vi ser att på 63 handelsdagar har vi 73% vinstaffärer samt 14% i avkastning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: