Sannolikheten stor för uppgång i fastighetsbolaget?

Idag har jag gjort backtesting på fastighetsbolaget ALM Equity då RSI-7 befinner sig under värdet 30 (aktien kan anses översåld) samtidigt som aktien befinner sig i en positiv trend (handlas ovanför MA200). Frågan är om det är läge att bottenfiska i aktien och svaret på den frågan hittar ni i dagens inlägg.

Veckans önskemål (vecka 42)

Veckans aktier som jag analyserat efter önskemål från mina prenumeranter är följande: Avanza, Crunchfish samt Volvo. Har även gjort backtesting på General Mills då vi fick se ett gyllene kors igår (MA50 korsade MA200).

JM vs Resurs

Idag har jag gjort backtesting på JM samt Resurs. MA20 korsade MA50 i båda dessa bolagen idag så ett ypperligt tillfälle att se hur viktigt det är med backtesting, då det enbart finns en edge i ett av dessa bolagen även om båda uppvisade exakt samma signal. För att se vilket bolag samt för vilken tidsperiodFortsätt läsa ”JM vs Resurs”

Dags för uppgång?

Idag har jag gjort backtesting på bolaget Jetpak då aktien befinner sig precis ovanför MA200 (som brukar fungera som ett viktigt stöd för aktier) samtidigt som den kan anses översåld ifall man kollar på RSI.

Xvivo handlas nära MA200

Idag har jag gjort backtesting på bolaget Xvivo då aktien kan anses översåld (ifall man kollar på RSI-14) samtidigt som den fortfarande befinner sig i en positiv grundtrend (handlas precis ovanför MA200).

Veckans önskemål (vecka 40)

Veckans aktier som jag analyserat efter önskemål från mina prenumeranter är följande: Facebook, Midsummer samt Storytel. Har även gjort backtesting på det amerikanska bolaget Regions Financial då vi fick se ett gyllene kors i aktien igår (MA50 korsade MA200).

Sannolikheten stor för uppgång i Catena Media eller Mangold?

Idag fick vi se att MA20 korsade MA50 i Catena Media samt Mangold så har gjort backtesting på dessa bolag för att ta reda på om vi har en edge (stor sannolikhet för uppgång) samt hur länge positionerna i sådana fall skall behållas för att sannolikheten skall vara som störst att komma ut i en vinstaffär.

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: