Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Det är lika viktigt att veta ifall sannolikheten är stor för nedgång som det är att veta ifall sannolikheten är stor för uppgång. Ifall man inte vet om att sannolikheten är stor för nedgång så finns det en risk för att man kopplar in känslorna och bottenfiskar i aktier som inte har en stor sannolikhetFortsätt läsa ”Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)”

Översåld?

Idag har jag gjort backtesting på Electra då vi i fredags fick se att aktien handlades ovanför MA200 samtidigt som RSI-14 korsade nivåer som kan anses översålda. Frågan är ifall det enbart var en hälsosam rekyl eller om sannolikheten är stor för ännu mer nedgång. Svaret på den frågan hittar ni i dagens inlägg.

Har vi en edge i det amerikanska energibolaget?

Igår fick vi se att MA50 korsade MA200 i det amerikanska bolaget vid namn American Electric Power så idag har jag gjort backtesting för att se om vi har en edge i bolaget (stor sannolikhet för en vinstaffär). Glöm inte att läsa gårdagens gratis-analys som är öppen för alla.

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Idag har jag gjort backtesting på Wallenstam då vi fick se ett gyllene kors (MA50 korsar MA200) idag. I slutet av januari så gjorde jag ett gratis-inlägg som handlade om varför man skall använda backtesting där jag även gjorde backtesting på just Wallenstam som var öppet för alla (samt fortfarande är). Då såg aktien ut som nedan:Fortsätt läsa ”Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)”

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: