Veckans önskemål (vecka 30) samt en ytterligare analys

Veckans aktier som jag analyserat efter önskemål från mina prenumeranter är följande: AegirBio, Fingerprint samt SBB. Har även gjort en analys på bolaget GARO då vi fick se MA20 korsa MA50 idag samtidigt som aktien befinner sig i symmetrisk triangelformation och det ser ut som om vi snart kan förvänta oss en större rörelse. Sist menFortsätt läsa ”Veckans önskemål (vecka 30) samt en ytterligare analys”

Edge i medicinteknikbolaget?

Idag har jag gjort backtesting på Q-linea då vi fick se att MA20 korsade MA50 idag och vi vill veta ifall sannolikheten är stor för uppgång ifall vi tar en position nästkommande handelsdag. Glöm inte heller att det är dags för veckans önske-analyser i morgon så logga in för att lämna önskemål!

H&M vid stödnivåer?

I fredags fick vi se att H&M var nere och studsade vid MA200 samtidigt som aktien kan anses ”översåld” ifall man kollar på RSI. Kan avslöja att vi har en riktigt hög edge ifall vi tar en position nästkommande handelsdag när vi använder en signal som kombinerar MA200 samt RSI-14 och behåller positionen en specifikFortsätt läsa ”H&M vid stödnivåer?”

Veckans önskemål (vecka 28) samt en ytterligare analys

Veckans aktier som jag analyserat efter önskemål från mina prenumeranter är följande: Avanza, Ford samt Scandion Oncology. Har även gjort en analys på bolaget Byggmax då vi fick se aktien gå ned nästan 9% igår (15:e) vid rapport samtidigt som aktien handlas över MA200 (positiv grundtrend), och vi vill veta ifall det finns en stor sannolikhet förFortsätt läsa ”Veckans önskemål (vecka 28) samt en ytterligare analys”

Lämna önskemål

Inför morgondagens öppning så kommer jag göra backtesting på tre önske-analyser samt en annan aktie så in och prenumerera ifall ni vill hinna lämna önskemål.

Har vi en edge i det svenska eller amerikanska bolaget?

Idag har jag gjort backtesting på Irisity samt det amerikanska bolaget salesforce.com. Kan avslöja att ett av dessa bolagen har en edge (en hög sannolikhet för uppgång framöver) men för att veta vilket bolag det gäller samt för vilken tidsperiod så måste ni vara inloggade.

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: