89,47% vinstaffärer samt en medelavkastning på 39,30%

Veckans aktier som jag analyserat efter önskemål från mina prenumeranter är följande: NVIDIA, Starbreeze samt Vitrolife. Har även gjort en analys på bolaget SIGA Technologies då vi fick se ett gyllene kors i aktien igår. Kan avslöja att i minst ett av bolagen så har vi en bra edge vid en viss signal. Önske-analyserna en gångFortsätt läsa ”89,47% vinstaffärer samt en medelavkastning på 39,30%”

Ny backtesting-signal

Idag har jag gjort backtesting på Ericsson samt Hexagon. Jag brukar använda RSI tillsammans med MA200 för att hitta aktier som befinner sig i en positiv grundtrend (ovanför MA200) men som är översålda (värden under 35/30 på RSI), alltså som med stor sannolikhet enbart gör en hälsosam rekyl nedåt i en uppåtgående trend. Men då börsenFortsätt läsa ”Ny backtesting-signal”

Har vi en edge?

Idag har jag gjort backtestingar på Munters samt SEB då vi fick se MA20 korsa MA50 underifrån i båda dessa bolagen idag och vill veta hur avkastningen brukar se ut när position tas nästkommande handelsdag samt behålls olika tidsperioder. Glöm inte bort att läsa gårdagens inlägg där jag gjorde en månadsuppdatering för min portfölj!

Advenica vs Scandic Hotels

Idag har jag gjort backtesting på Advenica samt Scandic Hotels för att ta reda på ifall sannolikheten är stor att komma ut i en vinstaffär ifall man tar en position nästkommande handelsdag efter signaler som uppvisade sig idag.

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: