ASSA ABLOY vs Orrön Energy

Idag har jag gjort analyser på två bolag där vi fick se ett kortare medelvärde korsa ett längre underifrån (vilket brukar anses vara en positiv signal). Dock så vill vi aldrig dra så generella slutsatser utan vi måste alltid göra en individuell analys.

Bolagen i min portfölj (29/9-22) samt önske-analyser

Idag har jag gjort backtestingar på Evolution, Oncopeptides samt SBB efter önskemål. Har även gjort en analys på bolaget Teqnion då MA20 korsade MA50 underifrån i den aktien idag. Har även gjort min månatliga portföljuppdatering där jag går igenom hur min modell har levererat sedan start, senaste månaden samt vilka bolag jag har köpt/sålt senaste månaden.

Botten i Cibus?

Idag har jag gjort en analys på bolaget Cibus då aktien ser översåld ut samtidigt som vi befinner oss ohälsosamt långt under MA200 vilket bör göra så att sannolikheten för en upprekyl på kortare sikt är stor.

Triss i översåldhet

Idag har jag gjort analyser på Getinge, PowerCell samt Sinch då alla dessa bolagen uppvisade tecken på översåldhet i fredags. Aktierna handlas under MA200 samtidigt som RSI-14 korsade värdet 30 ovanifrån i fredags och jag vill veta om det är läge för att bottenfiska eller ej. Gjorde en analys på Heliospectra förra veckan på samma signal och dåFortsätt läsa ”Triss i översåldhet”

Epiroc vs G5 Entertainment

Idag har jag gjort backtestingar på två bolag där vi fick se en viss signal uppvisa sig idag och vill veta om sannolikheten är stor för uppgång i någon av dessa. Kan avslöja att vi har en edge i minst ett av bolagen med en snittavkastning på 125,71%.

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: