Sannolikheten stor för uppgång i Maha Energy?

Idag korsade MA20 (medelvärdet av aktiepriset de senaste 20:e handelsdagarna) MA50 (medelvärdet av aktiepriset de senaste 50 handelsdagarna) i Maha Energy så har kollat huruvida det är en signal som skvallrar om fortsatt uppgång eller ej.

Edge i Hoist Finance?

I fredags så korsade MA20 MA50 i Hoist Finance så idag har jag kollat hur utvecklingen varit historiskt när position tagits nästkommande handelsdag och aktien behållits olika tidsperioder. Har även skrivit om börsen och huruvida vi befinner oss i den avslutande femvågssekvensen eller ej.

Veckans önskemål (vecka 7)

Den här veckans aktier som jag analyserat efter önskemål från mina prenumeranter är följande: Demant, Oncopeptides samt Tattooed Chef. Kan avslöja att en av dessa aktierna har en riktigt hög edge men för att veta vilken så måste ni vara prenumerant.

Är det botten vi sett i oljebolaget EnQuest?

EnQuest är ett bolag som gått riktigt knackigt på börsen de senaste sju åren, nu har aktien uppvisat en dubbelbotten (som brukar vara en bottenformation) samtidigt som aktien gjort ett gyllene kors (MA50 korsar MA200) så frågan är ifall sannolikheten är stor för uppgång?

Edge i Addnode?

Idag har jag gjort backtesting på Addnode då aktien handlas ovanför MA200 samtidigt som RSI-14 kommit ned vid områden som kan anses översålda. MA200 kombinerat med RSI-14 är en signal jag gillar att göra backtesting på då jag hittar aktier som befinner sig i en uppåtgående trend men som oftast inte handlas lika långt ifrån MA200Fortsätt läsa ”Edge i Addnode?”

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: