93,75% vinstaffärer historiskt

Idag har jag gjort backtesting på Dedicare samt Swedish Match då vi fick se MA20 korsa MA50 underifrån i båda dessa bolagen idag. Kan avslöja att i ett av bolagen så har vi haft 93,75% vinstaffärer historiskt ifall vi tar en position nästkommande handelsdag efter signalen som uppvisade sig idag (förutsatt att positionen hålls ett specifikt antal handelsdagar). För att veta vilket bolag som sannolikheten för 93,75% vinstaffärer gäller samt hur länge positionen skall behållas så måste ni vara betalande prenumeranter. Här nedan ser ni ett exempel på hur tabellerna ser ut som jag delar med mig av till mina prenumeranter.

För er som inte prenumererar men som går i tankarna att göra det så är det ett ypperligt tillfälle att börja nu då torsdagens inlägg kommer bli matigt med både önske-analyser (som ni kan skicka in om ni börjar prenumerera) samt min månatliga portföljuppdatering.

Logga in för att läsa dagens analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

2 reaktioner till “93,75% vinstaffärer historiskt

Lämna en kommentar